O nama

Sauna Centar je jedini wellness prostor u gradu Zagrebu namijenjen pretežito muškoj populaciji.
Ulaskom u prostor Saune Centar za sobom ostavite svakodnevne brige i probleme te se prepustite opuštajućem okruženju za okrepljenje vašeg tijela i duha.

U moderno uređenom prostoru priuštite si meditativno putovanje uz zvukove prirode, izbacite toksine iz organizma u finskoj sauni za koju znanstvene studije potvrđuju da je najučinkovitija u poticanju tijela na izlučivanje toksina dok se vlastitom miru možete posvetiti unutar prostora za relaksaciju u kabinama koje su uređene prema načelima kromoterapije te u okruženju omiljene boje nahranite svoje tijelo dobrom energijom.
 Kada se zaželite društva svratite u dnevni boravak i razmijenite koju lijepu riječ s drugim posjetiteljima ili pak uživajte u samostalnom miru u prostoru koji je inspiriran prirodom slušajući nježne frekvencije univerzuma i prirode sa zvučnika.
Ne zaboravite nakon saune nadoknaditi tekućinu i elektrolite u svom organizmu, a za to je dostupan samoposlužni aparat s raznolikom ponudom napitaka koji se nalazi tik do recepcije.
Imate li bilo kakve nedoumice i pitanja, naše ljubazno osoblje uvijek Vam je na usluzi, a sigurno neće izostati i kakva dobra šala koja će dodatno začiniti dobro raspoloženje Vašeg boravka u Sauni Centar, aktivatora vašeg tijela i duha.

Svaki dan je dobar dan za posjetu sauni...

Sauna Centar